Over Juf Roos

Juf Roos is een kinderprogramma met een Hollands tintje. Juf Roos is zowel te zien op RTL Telekids, Youtube als via de Juf Roos Club! Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Echte Hollandse kinderliedjes voor kleine en grote mensen. Ze krijgt iedere dag bezoek van haar buurjongen Gijs. Samen nemen ze je mee naar een fantasiewereld waar de liedjes tot leven komen. De afleveringen zijn vrolijk, vindingrijk en Juf Roos kan ook nog eens prachtig zingen. Gijs is de buurjongen, hij is grappig en kan soms een beetje onhandig zijn. Verkleden vindt hij het leukste dat er is. Samen beleven Juf Roos en Gijs in iedere aflevering een nieuw avontuur. Doe je mee? Want alles kan in de molen op de dijk.

Liedjes

De liedjes van Juf Roos zijn bekend bij jong en oud. Hierdoor zijn ze erg geschikt om samen te zingen! Elke aflevering bevat een van de leuke en herkenbare typisch Nederlandse liedjes! Zingen jullie mee? Je vindt de leukste afspeellijsten en albums hier

Samen leren

Juf leert zij jouw kindje op een speelse wijze de alledaagse dingen, zoals tellen, rekenen en verschillende kleuren herkennen, en nog veel meer! Daarbij hebben de liedjes uit de afleveringen vaak een dansje. Hierdoor blijven jij en jouw kindje samen in beweging!