Welkom bij de Juf Roos Club!

Welkom! Lees hier over de Juf Roos Club en alle leuke extra's! Welkom bij de Juf Roos Club!

Leuk dat je op onze site bent. We hebben heel erg ons best gedaan om een veilige plek op het internet te creëren waar je je kindje met een gerust hart los kunt laten. We hebben super leuke video’s, lesjes en tips. Ook helpen we je bij het verzinnen van leuke activiteiten om samen met je kindje te ondernemen. In deze blog vertellen we meer over Juf Roos en nemen we je mee in de club!

Hoe is Juf Roos ontstaan? Juf Roos is een populaire kinderserie, die niet meer weg te denken is uit de Nederlandse huiskamers. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Echte Hollandse kinderliedjes voor kleine en grote mensen. Samen met haar buurjongen Gijs neemt ze je mee naar een fantasiewereld waar de liedjes tot leven komen.

In 2015 startte het eerste seizoen en ondertussen zijn er meer dan 220.000 abonnees op Youtube, miljoenen streams op Spotify en worden de afleveringen uitgezonden op RTL Telekids en bij Videoland.

We horen regelmatig van ouders dat ze het zo fijn vinden dat ze hun kindje met een gerust hart naar Juf Roos kunnen laten kijken en luisteren. Bijvoorbeeld wanneer ze tijd nodig hebben om te koken of een tijdje in de auto zitten op weg naar opa en oma.

Dat vinden we geweldig om te horen. We maken Juf Roos namelijk niet alleen voor kindjes, maar ook voor ouders. Het is ons doel om je te helpen genieten van deze bijzondere periode en om juist in de eerste jaren samen herinneringen te maken.

We willen je op een laagdrempelige manier ondersteunen in je drukke dag en je een plek bieden waar je je kindje met een gerust hart los kunt laten, zodat je je handen even vrij hebt of juist even samen met je kindje naar Juf Roos kunt kijken om een liedje te zingen. Ook willen we je helpen bij het verzinnen van leuke activiteiten om samen met je kindje te ondernemen, zodat jullie samen steeds weer mooie herinneringen maken.

Voor welke leeftijdsgroep is Juf Roos?

Er zijn kindjes van alle leeftijden die het leuk vinden om naar Juf Roos te kijken en mee te zingen, maar we merken dat Juf Roos vooral populair is bij de leeftijdsgroep 0 tot 5 jaar. We maken de video’s en muziek dan ook met die leeftijdsgroep in gedachten.

Wat is de Juf Roos Club?

Achter de schermen werken we continu aan nieuwe afleveringen en muziek van Juf Roos, leuke spellen, boekjes, de theatershow en de bioscoopfilm. Maar we hebben nog zoveel meer ideeën die we met je willen delen.  

Om die ideeën een plek te geven hebben we de Juf Roos Club gecreëerd. Hier vind je de laatste nieuwtjes over Juf Roos, maar ook de tips die we de afgelopen jaren samen met ouders hebben verzameld. Van samen Juf Roos pannenkoeken bakken tot dansen in de woonkamer: met de Juf Roos Club heb je altijd inspiratie voor een leuke activiteit met je kindje.

We delen de tips in de wekelijkse Juf Roos Clubmail. Daarin vind je regelmatig ook leuke voordeeltjes voor Juf Roos Clubleden, zoals exclusieve meet and greets met Juf Roos of een sneak preview van de theatershow.

Is jouw kindje dol op Juf Roos en Gijs? En zoek je zelf nog wel eens naar inspiratie voor leuke binnen- en buitenactiviteiten met je kindje? Meld je dan aan voor de Juf Roos Club. Het is gratis en je kunt ieder moment weer opzeggen.

Als je nu lid wordt van de Juf Roos Club ontvang je ook direct het digitale doeboekje!.

Lees handige artikelen op de Juf Roos blog

De ontwikkeling van je kindje gaat in de eerste jaren hartstikke snel. Je kindje leert kruipen, lopen, praten en voor je het weet staan jullie samen te dansen op Juf Roos! Het is ons doel om je te helpen genieten van deze bijzondere periode. Om juist in de eerste jaren samen herinneringen te maken. Uit ervaring weten we dat je als ouder van een peuter of kleuter daar af en toe wel wat hulp bij kunt gebruiken.

Daarom verzamelen we hier steeds weer nieuwe ideeën en tips voor leuke activiteiten om met je kindje te ondernemen. Zie het als je Eerste Hulp Voor Inspiratie, bijvoorbeeld voor een regenachtige zondagmiddag of het organiseren van een Juf Roos kinderfeestje.

Op de blog kun je alle tips uit de Juf Roos Club in één keer lezen. Iedere week vind je hier nieuwe artikelen. Heb je een hulpvraag of een leuk idee voor een artikel? Stuur ons dan een e-mail op [aanvullen]. Wie weet kunnen we je vraag of tip gebruiken voor de volgende blog!

Volg Juf Roos ook op Youtube

Op www.jufroos.nl/video vind je alle Juf Roos video’s. Je vindt er alle afleveringen van seizoen 1, 2, 3 en 4 alle lesjes en muziekvideo’s. Als lid van de Juf Roos Club ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, maar ook op Youtube delen we steeds weer nieuwe video’s.

Luister Juf Roos op Spotify

Juf Roos is in 2015 begonnen als liedjesprogramma en heeft ondertussen wel meer dan 40 liedjes uitgebracht. Ze zijn allemaal verzameld op Spotify en gesorteerd in handige afspeellijsten. Zo is er bijvoorbeeld een afspeellijst met alle verhaaltjes, een met fijne liedjes voor het slapen gaan en een voor in de auto op vakantie!

Je kunt de liedjes gratis op Spotify luisteren. Je hebt er geen premium abonnement voor nodig. Het enige dat je hoeft te te doen is een account aanmaken bij Spotify. Dat kan op www.spotify.com/signup.

Volg Juf Roos op Facebook en Instagram

Vind je het fijn om via social media op de hoogte te blijven van nieuws over Juf Roos en Gijs? Dan kan! We posten meerdere keren per week op Facebook en Instagram. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe afleveringen en liedjes, maar je vindt er ook leuke (win)acties. Klik hier om naar Facebook te gaan en hier voor Instagram.

Bestel de leukste cadeautjes in de webshop

Wist je dat er naast video’s en muziek ook ontzettend veel leuk Juf Roos speelgoed, spelletjes en boekjes zijn? In de webshop vind je de leukste cadeautjes voor als je kindje jarig is, of als je gewoon een leuk cadeautje zoekt. Kijk bijvoorbeeld eens naar het telspel, een educatieve puzzel waarmee je kindje spelenderwijs kennismaakt met cijfers. Die zijn een regelrechte hit! Ze zijn gemaakt van dik karton, waardoor je kindje makkelijk zelf kan puzzelen. Ook de Juf Roos pop is populair. De stof is super zacht en heeft precies dezelfde details van de jurk van de echte Juf Roos. En vind je het fijner om de liedjes op CD te hebben? In de webshop kun je ze makkelijk bestellen.  

Kijk rustig even rond

We hopen dat we je wegwijs hebben gemaakt in de wereld van Juf Roos. Kijk even rustig rond op de website. Je zal zien dat het een veilige omgeving is voor jou én je kindje. De interactieve homepage en video’s zijn voor je kindje, de blogs zijn voor jou.

Vergeet je ook niet gratis in te schrijven voor de Juf Roos Club. Als je nu lid wordt ontvang je meteen het digitale boekje ‘naam invullen’ in je mailbox. Een super leuk avontuur om vanavond voor te lezen bij het slapen gaan.

Voor vragen over Juf Roos kun je ons altijd een bericht sturen op Facebook en Instagram. Veel plezier!

 

Artikel afbeelding
Delen via: